Σχολή Πολεμικών Τεχνών στο Χαϊδάρι

logo dojo small

εχουν πει για μασ

0
αξιολογήσεις
Η καλύτερη σχολή της περιοχής και ο δάσκαλος εκτός της πολύ καλής τεχνικής κατάρτισης είναι πάνω απ' όλα ανθρωπος!/.. Συγχαρητήρια!
5/5

εχουν πει καλα για μας | οσοι μας γνωριζουν

Είναι όλα όσα έχουν πει καλα για μας και είναι απλά ενδεικτικά καθώς η καλύτερη διαφήμιση είναι τα ίδια τα παιδιά. Ακολουθεί μια σταχυολόγηση της κριτικής που έχει γίνει από γονείς, συνεργάτες, μαθητές. 

Πολύ καλή σχολή με πολύ καλό δάσκαλο.δυσκολα βλέπεις δασκάλους να είναι τόσο κοντά στα παιδιά κ στους γονείς.σας ευχαριστούμε!!!
εχουν πει για μας
sot agg
ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ
5/5
Ότι και να πούμε για τον δάσκαλο θα είναι λίγα. Άριστος γνώστης της τέχνης του και πολύ καλός με τα παιδιά.
5/5
Έψαχνα πολύ καιρό να βρω σχολή για την κόρη μου και ύστερα από αναζήτηση σε συγκεκριμένο είδος (shotokan) βρήκα την σχολή του κυρίου Μουρούτσου. Την επισκεφθήκαμε και κάναμε δοκιμαστικό. Το αποτέλεσμα είναι ότι είμαστε ήδη 2 χρόνια και με μεγάλη προσμονή για το άνοιγμα όταν ήταν κλειστά λόγω καραντίνας αλλά και τώρα για τα καθημερινά μαθήματα. Ο δάσκαλος εξαιρετικός, μεταδοτικός, ανθρώπινος, με αγάπη για την δουλειά του αλλά και τους μαθητές του. Άλλωστε πιο αλάνθαστο κριτήριο από την γνώμη των παιδιών δεν υπάρχει.!!!! Την συνιστώ ανεπιφύλακτα.
5/5
Ο σενσέι κ. Μουρούτσος έχει διδαχθεί στην Ιαπωνία, για πολλά χρόνια, από μεγάλους δασκάλους του καράτε και διατηρεί μέχρι και σήμερα στενότατους δεσμούς με το ιαπωνικό γίγνεσθαι. Έχει αφομοιώσει όχι μόνον την βαθύτερη τεχνική του αθλήματος, αλλά και το πνεύμα και το ήθος της Τέχνης του και αυτά μεταδίδει στους μαθητές του. Σε μια Ελλάδα που "είσαι ό,τι δηλώσεις", εκπροσωπεί το Γνήσιο Ιαπωνικό Καράτε, πέρα από εντυπωσιασμούς και εμπορικούς μοντερνισμούς. Οι μαθητές του πρέπει να θεωρούν τον εαυτό τους ευνοημένο απ' την τύχη, που τον συνάντησαν.
5/5

εχουν πει καλα για μας | συνεργατες

Τυχαίνει να μένω πάνω από τη σχολή και την επισκέφθηκα. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη και φάνηκε ότι ο δάσκαλος Κώστας κάνει πολλή καλή δουλειά, είναι γνώστης του αντικειμένου,είναι αφοσιωμένος και αγαπάει πολύ αυτό που κάνει! Συνέχισε/στε έτσι!!!!!
εχουν πει για μας | ΕΛΙΣ ΑΒΕ
ELIZABETH BOURA
ΧΑΪΔΑΡΙ
5/5
One of the best karate dojos in athens. Kostas sensei is a pure knowledge book and you can learn from him due to his many years training in the source of karate in Japan
5/5
Καλός δάσκαλος με πραγματική γνώση στο αντικείμενο,με πνευματικότητα με υπομονή και αγάπη για τους ανθρώπους!
Haris Zachariadis
Haris Zachariadis
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
5/5
Σε ένα πολύ όμορφο και φιλικό περιβάλλον υπάρχει και μας υποδέχεται ένας απ' τους καλύτερους δασκάλους στην Αττική.Εκπαιδευει όχι μόνο το κορμί αλλά και το νου. Πολλά συγχαρητήρια!!
εχουν πει για μας
Xara Karaxaliou
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
5/5
Όταν έχεις να διδαχθείς από μυημένους ανθρώπους σαν τον Sensei του Συγκεκριμένου Dojo τον Κύριο Μουρούτσο, που με την πολυετή ενασχόλησή του με το καράτε και διδασκόμενος στην χώρα που αναπτύχθηκε η πολεμική τέχνη του Shotokan Karate, ένα είναι μόνο σίγουρο πως έχεις βρει τον Δάσκαλο σου! Τον Δάσκαλο που με τις γνώσεις και την υπομονή του θα σε κάνει να αγαπήσεις τον δρόμο των πολεμικών τεχνών. Τον Συστήνω ανεπιφύλακτα!!!
5/5

εχουν πει καλα για μας | φιλοι και δασκαλοι

εχουν πει για μας | Νεκτάριος Λυκιαρδόπουλος
Νεκτάριος Λυκιαρδόπουλος
ΑΘΗΝΑ
5/5
εχουν πει για μας | Iro Kopanaki
Iro Kopanaki
ΧΑΪΔΑΡΙ
5/5
The best of best....!!!
εχουν πει για μας | Evangelos Ragias
Evangelos Ragias
ΧΑΪΔΑΡΙ
5/5
Η αθλητική αναμέτρηση δεν είναι αυτοάμυνα και έχει ελάχιστη σχέση με αυτήν. Η αναμέτρηση είναι μια δοκιμασία ικανότητας, αλλά ικανότητας διαφορετικού είδους.
μαθηματα σχολης πολεμικων τεχνων
Keinosuke Enoeda
Japanese master of Shotokan karate

εγγραφειτε στα μαθηματα σημερα

Κάνετε ονλάϊν κράτηση συμπληρώνοντας το δελτίο του δοκιμαστικού μαθήματος