Φωτό τέλους σεμιναρίου JKA WF HELLAS 22-24-06-2018 στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου.

Νέα χρονιά ξεκινά στο Yuukikan Dojo το 2018

Νέο ξεκίνημα

Το Yuukikan Dojo είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το ξεκίνημα για την νέα σχολική χρονιά. Οι τάξεις των τμημάτων του Καράτε και Τζούντο ξεκίνησαν ήδη από την Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2018 στο Yuukikan Dojo, Σάμου και Δωδεκανήσου 36 στο Χαϊδάρι.

Για φέτος,  προβλέπονται ακόμα, η λειτουργία του τμήματος Αϊκίντο για ενηλίκους, Κομπούντο (όπλα) και Κινεζικές εσωτερικές τέχνες, όπως ΤάιΤσι και Τσιγκόνγκ. Το οριστικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί όταν οριστικοποιηθεί.

Όσον αφορά το Καράτε, τα μαθήματα θα συνδυάζουν όλες τις πτυχές της παραδοσιακής εκπαίδευσης του Καράτε, όπως Kihon (βασικές τεχνικές), Kata (φόρμες) και Kumite (αναμετρήσεις), καθώς και δουλειά με στόχους, γυμναστική, αυτοάμυνα κλπ.

Για το τζούντο η δουλειά θα συνεχιστεί και φέτος με έμφαση στο δυνάμωμα των αθλητών και την προετοιμασία για καλύτερη εμφάνιση στους αγώνες της Ελληνικής ομοσπονδίας.

Ευπρόσδεκτα τα νέα μέλη

Νέα μέλη είναι ευπρόσδεκτα…και το πρώτο σας μάθημα είναι ΔΩΡΕΑΝ! Είτε είστε νέος μαθητής στις πολεμικές τέχνες είτε έχετε προπονηθεί πριν και επιθυμείτε να επιστρέψετε στην προπόνηση, μπορείτε να έρθετε μαζί μας στο Yuukikan Dojo.

Όλα τα μαθήματα διδάσκονται από εκπαιδευτή, με μεγάλη εξειδίκευση και με πιστοποίηση, από τον φύλακα της παράδοσης του Καράτε, την Παγκόσμια ομοσπονδία με έδρα το Τόκυο Ιαπωνίας  JKA, και ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού τμήματός, την JKA WF HELLAS.

ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΗ

Θέλετε να έρθετε κι εσείς για ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΗ για να ανακαλύψετε αν η προπόνηση του Καράτε σας ταιριάζει; Αν οστόσω δείτε, ότι  το Καράτε δεν σας ταιριάζει, προσφέρουμε ακόμη μαθήματα Τζούντο, ΖουΖίτσου, Αυτοάμυνα ειδικά για γυναίκες, Ενδυνάμωση. 

\"Καράτε
Δημήτρης και Κων/νος στις εξετάσεις 30-3-18

Ιδιαίτερα προσιτές τιμές μαθημάτων – για ένα – μη επιδοτούμενο, μη Δημοτικό – Γυμναστήριο. Δεν υπάρχουν δεσμευτικά συμβόλαια ή άμεσες χρεώσεις – Εκπτώσεις για όλες τις οικογένειες, τους φοιτητές, τους ανέργους.

Προσφέρουμε: 

  • Αυθεντική διδασκαλία Καράτε όπως διδάσκεται στην Ένωση Καράτε Ιαπωνίας (JKA)
  • Άμεση πρόσβαση σε παγκόσμιου φήμης δασκάλους Καράτε από την Ιαπωνία
  • Διεθνώς αναγνωρισμένους βαθμούς και προσόντα
  • Περιφερειακά, εθνικά, ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα και συναντήσεις
  • Και πολλά άλλα ΑΚΟΜΗ…
Ο δάσκαλος Κοϊτσίρο Οκούμα διδάσκει Κουμιτέ στην Τσεχία. Θα έχουμε την ευκαιρία να τον ξαναδούμε και την νέα σχολική χρονιά.

Μπορείτε να εγγραφείτε σε οποιαδήποτε από τις τάξεις μας. Συνιστούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας εκ των προτέρων για να κάνετε κράτηση για  θέση Καράτε και Τζούντο και να μάθετε για τη διαθεσιμότητα του μαθήματος που σας ενδιαφέρει, καθώς ο χώρος είναι περιορισμένος ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.


«Το Καράτε δεν έχει φιλοσοφία. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η παράδοση του Καράτε ήρθε από τον Βουδδισμό και ότι το Καράτε έχει σχέση με το απόλυτο, το διάστημα και το σύμπαν, αλλά δεν πιστεύω σε αυτό. Η φιλοσοφία μου είναι να βγάλω εκτός μάχης τον αντίπαλό μου, λόγω της χρήσης μίας μόνο τεχνικής. Ένα τελειωτικό χτύπημα!»-


Mikio Yahara 
(πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ιάπωνας, γνωστός για την ολική επικράτησή του μόνος επί 34 τοπικών γκάνγκστερ (yakuza), εξουδετερώνοντας κακοποιό με όπλο, και εμφάνιση για έναν αγώνα με μια πληγή από μαχαίρι)

Θέλετε να καταχωρήσετε το ενδιαφέρον σας για αυτή τη χρονιά και να κάνετε κράτηση για την θέση σας στη  σχολή πολεμικών τεχνών; Επικοινωνήστε μαζί μας στο [office][παπάκι][yuukikandojo.gr] ή εναλλακτικά τηλεφωνικά στο 2105820653 ή το 6943860371.

Leave a Comment