Αφίσσα Σεμιναρίου Καράτε 29-04-18

Σεμινάριο Καράτε JKA 29-04-18 στην Ελευσίνα

Ελευσίνα | Λεπτομέρειες για το σεμινάριο

Επίκειται στην Ελευσίνα για τις 29 Απριλίου ένα σεμινάριο JKA στις εγκαταστάσεις του ΓΑΣΕ. Ο ΓΑΣΕ στεγάζεται στις Παλιές Αποθήκες της Ελαιουργικής στην Ελευσίνα, και επειδή εκεί υπάρχει ενεργό μέλος της JKA θα γίνει το 4ο κατά σειρά σεμινάριο του Ελληνικού τμήματος της Japan Karate Association.

Το σεμινάριο γίνεται στα πλαίσια της προετοιμασίας του Ελληνικού τμήματος (JKA WF HELLAS) και είναι γενική πρόβα για το ερχόμενο σεμινάριο τον Ιούνιο με τον αναπληρωτή υπεύθυνο των διεθνών σχέσεων της έδρας της JKA, Κοϊτσίρο Οκούμα.

Στην Ελευσίνα στον ΓΑΣΕ υπάρχει αυτή την στιγμή ενεργό μέλος της JKA WF HELLAS. Θα συμμετάσχουν επίσης οι σχολές από Γαλάτσι, Πειραιά, Κόρινθο καθώς και το Yuukikan Dojo.

Οι στόχοι του παρόντος σεμιναρίου είναι πολλοί. Κατ’αρχήν είναι για να βοηθήσει τους υποψήφιους για τις εξετάσεις νταν να προετοιμαστούν καλύτερα για τις ερχόμενες εξετάσεις υπό την αιγίδα του δασκάλου Οκούμα.

Επίσης να επιτρέψει και στους μικρούς καρατέκα να αποκτήσουν εμπειρία για τους επερχόμενους αγώνες με τους κανόνες όχι του σπορ Καράτε όπως ίσως γνώριζαν αλλά με τους κανόνες της JKA. Αυτό αυτόματα θέτει τον πήχυ πιο ψηλά από ότι γνώριζαν μέχρι στιγμής.

Η επανάληψη είναι μήτηρ μαθήσεως λέει το γνωμικό της αρχαίας Ελληνικής. Στις διεθνείς διοργανώσεις οι Έλληνες καρατέκα επί σειρά ετών έχουν λάμψει διά της απουσίας τους πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Αυτοί είναι συνήθως απόδημοι Έλληνες που δραστηριοποιούνται σε χώρες όπου δεν υπάρχει διωγμός του παραδοσιακού Καράτε και μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού Ελλαδίτες.

Ελευσίνα | Από το Σεμινάριο JKA στις 29-04-2018

Σκοπός σεμιναρίου στην Ελευσίνα

Το σεμινάριο αυτό έχει επίσης σαν στόχο αφ’ενός να επιτρέψει στους κατέχοντας τα πτυχία διαιτητών JKA να εξασκηθούν περισσότερο στους κανόνες διαιτησίας της JKA ώστε να αποκτήσουν το επιθυμητό επίπεδο ώστε να αρχίσουν να εμφανίζονται και Έλληνες διαιτητές στις διεθνείς συναντήσεις της JKA. Ακόμη γίνεται για να εξοικειώσει τους δυνητικούς διαιτητές με την διαδικασία της διαιτησίας τόσο από την σκοπιά του αγωνιζόμενου όσο και από την σκοπιά του παρατηρητή.

Ευχόμαστε προκαταβολικά καλή επιτυχία, μαζική προσέλευση και καλή προπόνηση.

Οςς!

Leave a Comment