Δοκιμάστε Δωρεάν: Πολεμικές Τέχνες στο Χαϊδάρι για Όλους

δοκιμαστικό μάθημα

δοκιμαστικό μάθημα

Ο Σύλλογος έχει την διακριτική ευχέρεια να προσφέρει δοκιμαστικό μάθημα δωρεάν όντας μη κερδοσκοπικό σωματείο. Η προσφορά αφορά την καλύτερη κατανόηση των αρχών που διέπουν την διδασκαλία του και την προσπάθεια της διάδοσης των αρχών του Μπούντο όπως γίνεται στην Ιαπωνία. Θεωρούμε πως η διάδοση των αρχών που επιθυμούμε να εμφυσήσουμε στα μέλη και τους ασκούμενούς μας έχει περισσότερη αξία από τα χρήματα. 

Στο Μπούντο η καθημερινή προσπάθεια για την εκπλήρωση του σκοπού  και η ταπεινότητα επιφέρουν ριζικές αλλαγές στον χαρακτήρα. Επιτυγχάνεται η βελτίωση της αυτοπεποίθησης, η αυτοεκτίμηση, και ο αυτοέλεγχος.

Ακόμη, επειδή η πίεση για την ακρίβεια της τεχνικής είναι συνεχής, έντονη και διαρκώς αυξανόμενη  δημιουργεί ανθρώπους ικανούς να αντέξουν στις αντιξοότητες και τις δυσκολίες της ζωής. Μαθαίνουν να μάχονται για να προστατεύσουν τον εαυτό τους, αλλά και τους άλλους όταν παραστεί ανάγκη.

Λέγοντας δοκιμαστικό μάθημα εννοούμε μια σειρά από 1 ως 3 δοκιμαστικά μαθήματα δωρεάν και χωρίς καμία άλλη δέσμευση των υποψηφίων πέραν της συμπλήρωσης του δελτίου για δοκιμαστικό μάθημα για τυπικούς και στατιστικούς λόγους. Όχι μόνο θέλουμε, αλλά θεωρούμε πως αυτό θα σας να επιτρέψει να εκτιμήσετε καλύτερα την διδασκαλία, το δάσκαλο και τον τρόπο μας.

Μπορείτε να παρουσιαστείτε για το δοκιμαστικό μάθημα είτε γράφοντας το δελτίο για δοκιμαστικό μάθημα που κατεβάσετε από εδώ ή συμπληρώνοντας την διαδικτυακή φόρμα.

δοκιμαστικό μάθημα | λεπτομέρειες

Για το δοκιμαστικό μάθημα θα χρειαστεί να προσέλθετε λίγο νωρίτερα από την έναρξη του μαθήματος από 10 ως 5 λεπτά. Λάβετε επίσης υπ’ όψη σας πως η σωστή συμπεριφορά (εθιμοτυπία) επιτρέπει την προσέλευση στο μάθημα με μια καθυστέρηση των 5 λεπτών. Μετά την παρέλευση αυτή ο αργοπορημένος δεν γίνεται δεκτός στο μάθημα σε εξελιξη. Αυτό εκτός αν έχει προηγηθεί σχετική τηλεφωνική ενημέρωση του διδάσκοντος το μάθημα.

Για το δοκιμαστικό μάθημα δεν χρειάζεται κάτι φοβερό σαν ενδυμασία. Ζητάμε για το δοκιμαστικό μάθημα μια απλή αθλητική περιβολή (παντελόνι αθλητικής φόρμας ή κοντό παντελονάκι και μια μπλούζα), και επειδή οι πολεμικές τέχνες ασκούνται με τα πόδια γυμνά, χωρίς κάλτσες και παπούτσια. 
Η διεξαγωγή του μαθήματος έχει μια διαδικασία η οποία είναι σχεδόν πάντα η ίδια. Κάθε προπόνηση αρχίζει και τελειώνει με έναν χαιρετισμό. Για αυτό οι μαθητές ευθυγραμμίζονται σωστά και καριβώς κατά σειρά αρχαιότητας – ζώνης (η θέση των νέων μαθητών είναι στα αριστερά της γραμμής). Οι πιο παλιοί μαθητές γνωρίζουν καλά τις λεπτομέρειες και είναι εκεί για να σας βοηθήσουν επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε.
Περισσότερα για το τι επιτρέπεται και τι όχι, τόσο στο κανονικό όσο και στο δοκιμαστικό μάθημα μπορείτε να δείτε την εθιμοτυπία.

δοκιμαστικό μάθημα | και μετά;

Αφού κάνετε το δοκιμαστικό μάθημα (ή τα δοκιμαστικά μαθήματα) θα χρειαστεί να αποφασίσετε με την ησυχία σας τι θα κάνετε για την συνέχεια. Αν η απόφαση σας είναι αρνητική δεν υπάρχει κάποια χρέωση ή άλλη υποχρέωση. Ανοίγετε την πόρτα και βγαίνετε.

Αν η απόφαση είναι θετική θα πρέπει στην συνέχεια, να ταχτοποιήσετε άμεσα την οικονομική υποχρέωση της εγγραφής στον σύλλογο και για τον τρέχοντα μήνα όπως ορίζει ο σύλλογος. Για την ακρίβεια επειδή η μηνιαία συνδρομή πληρώνεται στις αρχές του κάθε μήνα χωρίζουμε τον μήνα σε δεκαήμερα και η οφειλή σας είναι ανάλογη των ημερών που υπολείπονται μέχρι το τέλος του μήνα.

Με άλλα λόγια ανάλογα με την ημερομηνία διεξαγωγής του δοκιμαστικού μαθήματος θα πρέπει να καταβάλλετε ολόκληρη, μισή ή μέρος της μηνιαίας συνδρομής. Για την προσκόμιση των υπολοίπων δικαιολογητικών εγγραφής όπως ορίζει ο σύλλογος έχετε προθεσμία μιας εβδομάδας.

Είμαστε στη διάθεσή σας για συμπληρωματικές πληροφορίες ή ακόμη τηλεφωνικά.

δελτιο δοκιμαστικου μαθηματος

ΔΕΛΤΙΟ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

[dflip id="18437" ][/dflip]