εχουν πει καλα για μασ

αξιολογήσεις
0
Η καλύτερη σχολή της περιοχής και ο δάσκαλος εκτός της πολύ καλής τεχνικής κατάρτισης είναι πάνω απ' όλα ανθρωπος!.. Συγχαρητήρια!
5/5

εχουν πει καλα για μας | οσοι μας γνωριζουν

Είναι όλοι όσοι έχουν πει καλα για μας και είναι απλά ενδεικτικά καθώς η καλύτερη διαφήμιση είναι τα ίδια τα παιδιά. Ακολουθεί μια σταχυολόγηση της κριτικής που έχει γίνει από γονείς, συνεργάτες, μαθητές. 

Πολύ καλή σχολή με πολύ καλό δάσκαλο. δυσκολα βλέπεις δασκάλους να είναι τόσο κοντά στα παιδιά κ στους γονείς.σας ευχαριστούμε!!!
εχουν πει καλα για μας
sot agg
ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ
5/5
Ότι και να πούμε για τον δάσκαλο θα είναι λίγα. Άριστος γνώστης της τέχνης του και πολύ καλός με τα παιδιά.
5/5
Έψαχνα πολύ καιρό να βρω σχολή για την κόρη μου και ύστερα από αναζήτηση σε συγκεκριμένο είδος (shotokan) βρήκα την σχολή του κυρίου Μουρούτσου. Την επισκεφθήκαμε και κάναμε δοκιμαστικό. Το αποτέλεσμα είναι ότι είμαστε ήδη 2 χρόνια και με μεγάλη προσμονή για το άνοιγμα όταν ήταν κλειστά λόγω καραντίνας αλλά και τώρα για τα καθημερινά μαθήματα. Ο δάσκαλος εξαιρετικός, μεταδοτικός, ανθρώπινος, με αγάπη για την δουλειά του αλλά και τους μαθητές του. Άλλωστε πιο αλάνθαστο κριτήριο από την γνώμη των παιδιών δεν υπάρχει.!!!! Την συνιστώ ανεπιφύλακτα.
5/5
Ο σενσέι κ. Μουρούτσος έχει διδαχθεί στην Ιαπωνία, για πολλά χρόνια, από μεγάλους δασκάλους του καράτε και διατηρεί μέχρι και σήμερα στενότατους δεσμούς με το ιαπωνικό γίγνεσθαι. Έχει αφομοιώσει όχι μόνον την βαθύτερη τεχνική του αθλήματος, αλλά και το πνεύμα και το ήθος της Τέχνης του και αυτά μεταδίδει στους μαθητές του. Σε μια Ελλάδα που "είσαι ό,τι δηλώσεις", εκπροσωπεί το Γνήσιο Ιαπωνικό Καράτε, πέρα από εντυπωσιασμούς και εμπορικούς μοντερνισμούς. Οι μαθητές του πρέπει να θεωρούν τον εαυτό τους ευνοημένο απ' την τύχη, που τον συνάντησαν.
5/5

εχουν πει καλα για μας | συνεργατες

Τυχαίνει να μένω πάνω από τη σχολή και την επισκέφθηκα. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη και φάνηκε ότι ο δάσκαλος Κώστας κάνει πολλή καλή δουλειά, είναι γνώστης του αντικειμένου, είναι αφοσιωμένος και αγαπάει πολύ αυτό που κάνει! Συνέχισε/στε έτσι!!!!!
εχουν πει καλα για μας | ΕΛΙΣ ΑΒΕ
ELIZABETH BOURA
ΧΑΪΔΑΡΙ
5/5
One of the best karate dojos in athens. Kostas sensei is a pure knowledge book and you can learn from him due to his many years training in the source of karate in Japan
5/5
Καλός δάσκαλος με πραγματική γνώση στο αντικείμενο, με πνευματικότητα με υπομονή και αγάπη για τους ανθρώπους!
εχουν πει καλα για μας
Haris Zachariadis
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
5/5
Σε ένα πολύ όμορφο και φιλικό περιβάλλον υπάρχει και μας υποδέχεται ένας απ' τους καλύτερους δασκάλους στην Αττική. Εκπαιδευει όχι μόνο το κορμί αλλά και το νου. Πολλά συγχαρητήρια!!
εχουν πει καλα για μας
Xara Karaxaliou
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
5/5
Όταν έχεις να διδαχθείς από μυημένους ανθρώπους σαν τον Sensei του Συγκεκριμένου Dojo τον Κύριο Μουρούτσο, που με την πολυετή ενασχόλησή του με το καράτε και διδασκόμενος στην χώρα που αναπτύχθηκε η πολεμική τέχνη του Shotokan Karate, ένα είναι μόνο σίγουρο πως έχεις βρει τον Δάσκαλο σου! Τον Δάσκαλο που με τις γνώσεις και την υπομονή του θα σε κάνει να αγαπήσεις τον δρόμο των πολεμικών τεχνών. Τον Συστήνω ανεπιφύλακτα!!!
5/5

εχουν πει καλα για μας | φιλοι και δασκαλοι

εχουν πει καλα για μας | Νεκτάριος Λυκιαρδόπουλος
Νεκτάριος Λυκιαρδόπουλος
ΑΘΗΝΑ
5/5
εχουν πει καλα για μας | Iro Kopanaki
Iro Kopanaki
ΧΑΪΔΑΡΙ
5/5
The best of best....!!!
εχουν πει καλα για μας | Evangelos Ragias
Evangelos Ragias
ΧΑΪΔΑΡΙ
5/5

εχουν πει καλα για μας | συμπερασματα

Φυσικά, όλοι όσοι έχουν πει καλα για μας, είναι σημαντικό καθώς αποτελούν την έξωθεν καλή μαρτυρία. Είναι το μέτρο της αποδοχής μας αλλά και ότι βοηθά για δημιουργία αισθήματος ασφάλειας για εκείνους που θέλουν να έλθουν σε επαφή μαζί μας αλλά το σκέφτονται. Όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε πως, οι κρίσεις είναι υποκειμενικές για τον καθένα μας ξεχωριστά. Όλοι δεν μπορούμε να τα πάμε καλά με όλους, οπότε το να πει καλα για μας, είναι επιθυμητό μεν αλλά όχι πάντα δυνατό. Όμως, αρχή μας είναι, ότι πως όλοι πρέπει να κάνουν δοκιμή,  και να σχηματίσουν προσωπική άποψη για την σχολή και τους διδάσκοντες και φυσικά για τις δραστηριότητες. Έτσι το να πει μονο καλα για μας χωρίς να υπάρχει και κριτική φαίνεται λίγο αφύσικο.

Επειδή μετανοιώνουμε μόνο για ότι δεν κάναμε στην ζωή μας, προσκαλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να κάνουν τα δοκιμαστικά μαθήματα, να βρουν μόνοι τους, τι είναι αυτό που θέλουν, και αν τα μαθήματα στην σχολή μας θα τους βοηθήσουν σε αυτή την αναζήτηση. Στην συνέχεια ο καθένας είτε να πει καλα για μας ή να μας κάνει κριτική. Αυτό θα μας βοηθήσει να εξελιχθούμε.

Η αθλητική αναμέτρηση δεν είναι αυτοάμυνα και έχει ελάχιστη σχέση με αυτήν. Η αναμέτρηση είναι μια δοκιμασία ικανότητας, αλλά ικανότητας διαφορετικού είδους.
Εχουν πει καλα για μας
Keinosuke Enoeda
Japanese master of Shotokan karate

θελετε να σχηματισετε γνωμη για την σχολη μας;

Κάνετε σήμερα ονλάϊν κράτηση συμπληρώνοντας το δελτίο του δοκιμαστικού μαθήματος