Άλλες δραστηριότητες |Το Makko-ho είναι σημαντική ΄άσκηση για την απαλλαγή από πολλα προβλήματα υγείας.

Τι είναι το Makko Ho

Διατάσεις Makko Ho

Το Makko Ho βοηθά στην ενδυνάμωση των μυών και την ανακούφιση από πόνους των αρθρώσεων. Είναι ένα σύστημα ασκήσεων (εκτάσεις) που βοηθούν το άτομο να παραμείνει σε φόρμα, σωματικά, ψυχικά και πνευματικά, και να ηρεμήσει (χαλάρωση). Ευνοεί την ευλυγισία του μυϊκού συστήματος και ανακουφίζει από τους πόνους στις αρθρώσεις. Σχεδιασμένο για την ανάπτυξη της ευαισθητοποίησης. Ευνοεί τη σωστή αναπνοή (με τους πνεύμονες και το διάφραγμα). Διεγείρει την ενέργεια των μεσημβρινών.

Το Makko Ho είναι μια ατομική πρακτική ή με έναν συνεργάτη. Μια μέθοδος εξάσκησης, από όρθια θέση ή στο έδαφος. Οι χρησιμοποιούμενες εφαρμογές εξυπηρετούν στο να κρατήσουν τις αρθρώσεις σε καλή λειτουργία. Για τις διατάσεις και τη χαλάρωση μπορεί να χρησιμοποιηθούν αντικείμενα, όπως μια ελαστική ζώνη, μια μπάλα, ένα ραβδί. Ασκήσεις και στάσεις που προσαρμόζονται σε όλες τις ηλικίες.

Είναι ένας τρόπος πρόληψης και ανακούφισης από τους πόνους και την δυσφορία. Περιέχει τεχνικές αναπνοής, διαλογισμό και χαλάρωση. Η πρακτική των στάσεων διευκολύνει την κυκλοφορία της ζωτικής ενέργειας. Είναι ένας τρόπος ζωής, προς πειραματισμό και ανακάλυψη.

Ο σκοπός των διατάσεων

Διόρθωση της στάσης του σώματος για να βοηθήσει το σώμα να ευθυγραμμιστεί σωστά. Τόνωση του σώματος. Εναρμόνιση των κινήσεων. Δύναμη και ευλυγισία. Αποκατάσταση της ισορροπίας ορισμένων μερών του ανθρώπινου σώματος. Χαλάρωση των λιγότερο χρησιμοποιούμενων μερών του σώματος. Ακρίβεια και συντονισμός. Κεντράρισμα, ρευστότητα και αναπνοή.

Leave a Comment